Aan de slag bij Alizs Promotions? We zijn een snel groeiende organisatie waardoor we regelmatig op zoek zijn naar leuke nieuwe medewerkers die ons team komen versterken. Dit kan zowel op de  administratie afdeling, recruitment afdeling of in de buitendienst.

Buiten het harde werken staan de medewerkers bij ons centraal. Een gezellige sfeer vinden wij belangrijk  in onze organisatie Elke medewerker ongeacht leeftijd, afkomst of opleidingsniveau is bij ons welkom en wordt erkend.

Binnen de organisatie is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Dit wordt mogelijk gemaakt door de verschillende trainingen en opleidingen. Doorgroeien is dan ook een van mogelijkheden.

Ervaringen van onze medewerkers:

 Ruim 2 jaar geleden had ik besloten dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging.  Na jaren lang in de horeca hebben gezeten was dit écht iets wat ik nodig had. Na mijn sollicitatie op een openstaande vacature ben ik een dagje gaan meelopen. Vooral de doorgroeimogelijkheden vond ik interessant, omdat ik volgens de arbeidsmarkt niet de jongste meer ben. Na die dag is mijn avontuur bij Alizs Promotions begonnen.  Ik ben binnen 1 week teamleider geworden en heb hiermee dan ook een record neergezet. Vanuit daar heb ik veel trainingen gevolgd en heb vervolgens binnen 7 maanden een eigen kantoor geopend en werd ik  Business Partner. Ik ben hier nog alle dagen blij mee en heb inmiddels een leuk team van werknemers op mijn kantoor.

      • Anja Stremme (Business Partner Velp, 45 jaar)

Ik wist nooit dat je met plezier naar je baan kon gaan, totdat ik bij Alizs Promotions terecht kwam. Ruim 1,5 jaar geleden ben ik hier begonnen als Recruiter. Het duurde niet lang voor ik merkte dat ik hier veel meer kon bereiken. Ik ben hier dan ook binnen 4 maanden doorgegroeid naar HR Manager! Ondanks dat ik nooit wist wat ik wilde worden heb ik het hier super naar mijn zin. Door middel van alle trainingen die ik hier heb gehad maar die ik ook wekelijks nog krijg, heb ik mezelf ontwikkeld tot wat ik altijd al wilde zijn…. Succesvol! Ze zeggen altijd, succes is een keuze en daarom zit ik bij Alizs Promotions.

      • Mandy van Doorn (HR Manager, 21 jaar)

Sinds begin 2015 ben ik begonnen bij Alizs Promotions. Mijn doel was uiteindelijk om weer verder te gaan met school. Maar toen ik zag welke mogelijkheden er binnen het bedrijf waren, ben ik binnen 3 maanden al doorgegroeid naar een leidinggevende functie. Sinds toen heb ik besloten om helemaal voor deze functie te gaan. Momenteel ben ik Projectleider van het hoofdkantoor (Den Haag). Alle verantwoordelijkheden die ik heb geven mij een enorme kick waardoor ik hier dagelijks met veel plezier werk.

      • Siegfried Derkink (Projectleider, 20 jaar)